Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Technical Manager

met kennis en ervaring van commerciƫle retail- en vastgoedprojecten

Als Technical Manager ben je onderdeel van een business unit en rapporteer je aan de Business Unit Manager. Je adviseert over en draagt zorg voor de uitvoering van het technisch beleid, het dagelijks onderhoud en onderhoud van diverse verbouwprojecten en kleinere ontwikkelingstrajecten, vanaf initiatieffase tot en met de oplevering, waarbij winkels zoveel mogelijk bereikbaar en open kunnen blijven. Je bewaakt de kwaliteit en onderhoudstoestand en verstrekt de nodige onderhoudsopdrachten. Het opstellen van meerjarenbegrotingen en het tot uitvoering brengen van gebudgetteerde werkzaamheden behoort tot je taken. Tevens weet je als technisch adviseur samen met je team een actieve bijdrage te leveren in de innovatie binnen de winkelcentra.

Binnen Wereldhave Nederland zoeken wij een Technical Manager met kennis en ervaring van commerciële retail- en vastgoedprojecten.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het geven van technisch advies tijdens de onderhouds-, verbouw- en ontwikkelingstrajecten
 • Toezicht de kwaliteit van het technisch onderhoud door derden.
 • Advies over de conditie van technische installaties en de constructie van de gebouwen.
 • Opstellen van investerings projecten en budgetten voor dagelijks onderhoud (MAIN), meerjarenonderhoud (MJOB), renovatie en kleinere ontwikkelprojecten.
 • Coördinatie van (dagelijks) onderhoud en renovatie- en kleinere ontwikkelprojecten
 • Verantwoordelijk voor het selecteren en contracteren van aannemers en voorbereiden van contracten.
 • Monitoren van de kwaliteit, kosten, budget, planning en facturering van uitbesteed werk.
 • Opstellen van rapportages, o.a. financiele realisatie van de investeringsprojecten ten op zichte van het contract, het budget en de gebudgetteerde kosten.
 • Assisteert in het opstellen van een PvE bij grotere ontwikkelprojecten die worden doorlopen door de Development Managers en Project Managers.
 • Verantwoordelijk voor het behalen van de noodzakelijke certificeringen.
 • Zorgdragen voor de implementatie van de sustainability strategie (BREEAM, Warmtewet en energiebesparingsprogramma’s).
 • Zorgdragen voor technische oplevering bij nieuwe en vertrekkende huurders.
 • Verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van het project tijdens de realisatie.
 • Zorgen voor goede afstemming met de andere disciplines /afdelingen van Wereldhave.

Voor al onze winkelcentra staan grote en minder grote, meer en minder complexe ontwikkelingen/verbouwingen op het programma. Dit brengt – naast het dagelijks onderhoud - veel dynamiek met zich mee in de winkelcentra en voor de verantwoordelijke Technisch Manager. Als Technisch Manager richt je je op een regio waar binnen 5 of 6 winkelcentra behoren, waar je onderdeel uitmaakt van een intern project team waar ook de andere disciplines binnen Wereldhave Nederland onderdeel van uitmaken.
De Nederlandse vastgoedportefeuille bestaat uit zestien winkelcentra in de grote regionale steden. Om de uitdagende ambities na te streven zijn er vier business units die de winkelcentra proactief managen. De business units worden ondersteund door diverse disciplines, o.a. door Technical Management. Daadkracht, verantwoordelijkheid nemen, korte lijnen en een snelle beslissingscultuur typeren de teams. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie. Wereldhave Nederland is samen met het hoofdkantoor gevestigd op Schiphol en hier werken ca 50 medewerkers.

Requirements

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen beschik je over een proactieve, resultaatgerichte en zelfstandige ‘hands-on’ werkstijl. Je houdt van creatieve pragmatische oplossingen. Je bent gedreven, leergierig, flexibel en staat open voor veranderingen. Je vindt het een uitdaging om onze beursgenoteerde organisatie en onze shopping centres verder te brengen op het vlak van verduurzaming. Ook voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Relevante technische opleiding op HBO in de richting bouwkunde of installatietechniek.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Technisch Manager/Bouwtechnisch Medewerker.
 • Ervaring met de uitvoering van dagelijks onderhoud, projecten op het gebied van herontwikkeling, renovaties en verbouwingen van commerciële retail- en vastgoedprojecten is een absolute must.
 • Ervaring met taakstellende budgetten en je beschikt overeen goede financiele kijk op projecten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.

What we offer

Werken bij Wereldhave betekent werken in een ambitieuze, dynamische omgeving. De cultuur is informeel, open en betrokken. De dynamiek en de sterk veranderende markt, de snelle ontwikkelingen en de continue vraag naar verbetering vragen om expertise op een groot aantal gebieden. Als Technisch Manager ben je een belangrijke schakel als het gaat om het behalen van onze doelstellingen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. 30 vakantiedagen en een premievrij pensioen.

Location

Noord en Zuid Holland

Publication date

29.04.2019

Contact person

Saskia Davids

Contact Person
T | (020) 7027 840
Job details
Wereldhave uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.