Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Bringing people together

Shopping Centre Manager / Asset Manager Noord-Holland

Word jij ons gezicht in Middenwaard en het Eggert?

Voor onze winkelcentra in Heerhugowaard, Middenwaard en Purmerend, het Eggert, is Wereldhave op zoek naar een ondernemende Asset Manager. Je bent onderdeel van een centre-team waarin je samen met een Leasing Manager, Technical Manager, Marketing Manager en Property Accountant het maximale resultaat behaalt in 2 winkelcentra. Het team wordt aangestuurd door een Business Unit Manager waaraan je rapporteert. Wereldhave is een internationaal beursgenoteerde retail vastgoedbelegger en investeert in winkelcentra in Noordwest-Europa. Het Nederlandse winkelcentrum portfolio bestaat momenteel uit zestien winkelcentra in de grote regionale steden.

Je fungeert als spin in het web tussen retailers, bezoekers, overheden en leveranciers en weet het belang van Wereldhave hierin te managen.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Bijdragen aan het opstellen van het business plan in nauwe samenwerking met het centre-team
 • Verantwoordelijk voor diverse KPI’s o.a. bezoekersaantallen, verblijfsduur, servicekosten (kwaliteit en kosten)
 • Operationeel verantwoordelijk voor basiszaken als schoon, heel en veilig
 • Commercieel verantwoordelijk voor acquisitie van lokale huurders en uitbreiding speciality leasing in samenwerking met leasing
 • Werkt nauw samen met de leasing manager om leegstand tot een minimum te beperken
 • Financieel verantwoordelijk voor diverse P&L-posten
 • Opstellen en uitvoeren van een marketing- en communicatiejaarplan in samenwerking met de marketing manager

Requirements

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om onder andere onderhandelingen en win-win situaties te creëren. Je benadering hierin is zakelijk. Je bent resultaatgericht, zet ambitieuze doelen en behaalt die ook. Daarnaast ben je operationeel en commercieel vaardig, kan goed organiseren voor en schakelen met verschillende type retailers. Je bent ondernemend, een echte teamspeler en beschikt over een helicopterview. Ook voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Relevante afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met retail vastgoed of hospitality (ervaring in winkelcentra is een pré)
 • Ervaring met stakeholder-/omgevingsmanagement
 • Sterk organisatorisch vermogen
 • Je competenties: ondernemend, energiek, zelfstandig, communicatief sterk, verbindend

Department Profile

Wereldhave richt zich op ‘convenient shopping’: winkelcentra die dominant zijn in hun verzorgingsgebied, met een breed aanbod voor 90% van de winkelbehoeften, sterke huurders, goede horecagelegenheden en een goede bereikbaarheid. Daarbij heeft Wereldhave een sterke visie op de veranderende retailmarkt waar online retail een steeds groter kanaal gaat vormen. De strategie is gericht op ‘cross-channelling’, waarbij de fysieke winkel en online winkelen elkaar versterken. Daarnaast streeft Wereldhave naar continue innovatie met vernieuwende formules en retail concepten. Wereldhave is continu in beweging en heeft eerder dit jaar met de ontwikkeling van 4 business units een organisatiestructuur gecreëerd waarin daadkracht, korte lijnen en snelle beslissingsstructuren centraal staan. Dit betekent volop kansen en mogelijkheden voor medewerkers om mede vorm te geven aan de positie die men daarin inneemt en tegelijkertijd veranderingen en dynamiek. In Nederland werken ongeveer 50 medewerkers.

What we offer

Werken bij Wereldhave betekent werken in een ambitieuze, dynamische omgeving. De cultuur is informeel, open en betrokken. De dynamiek en de sterk veranderende markt, de snelle ontwikkelingen en de continue vraag naar verbetering vragen om expertise op een groot aantal gebieden. Als Asset Manager ben je een belangrijke schakel als het gaat om het behalen van onze doelstellingen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. 30 vakantiedagen en een premievrij pensioen. Daarnaast organiseren wij diverse (sportieve) personeelsevents en vinden wij vitaliteit van onze werknemers belangrijk!

Location

Noord-Holland

Publication date

05.06.2019

Contact person

Saskia Davids

Contact Person
T | (020) 7027 840
Job details
Recent jobs
inNoord en Zuid Holland
inSchiphol
Wereldhave uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.