header photo
header photo
Home > Careers Development Assistant (2,5 dag p/wk)

Development Assistant (2,5 dag p/wk)

Development Assistant 2,5 dag p/wk

Ter ondersteuning van het Leasing & Development team zoeken wij een ervaren en proactieve Development Assistant 2,5 dag per week
met affiniteit in vastgoed en vastgoed gerelateerde juridische zaken.

Als Development Assistant werk je in het supportteam en vorm je een hecht team met vier Business Unit Assistants en de Executive Assistant. Je bent de spin in het web ten aanzien van contractbeheer en het opstellen van huur en development overeenkomsten. Hiervoor heb je een scherp oog en affiniteit met de vastgoedbranche nodig.

Werken bij Wereldhave betekent werken in een ambitieuze, hectische omgeving. Bij Wereldhave hebben mensen een sterke drive en winnaarsmentaliteit. Je bent gewend zelfstandig werkzaamheden op te pakken en je hebt een signalerende en coördinerende rol. De cultuur is informeel, open en betrokken.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Contractafhandeling voor het leasing en development team
 • Secretariële ondersteuning Head of Development
 • Coördinatie en ondersteuning van diverse Development en Project Managers
 • Coördinatie bij en opstellen van overeenkomsten in samenwerking met development team

Requirements

Ben jij die representatieve, assertieve, pro actieve en sociale collega die wij zoeken en voldoe je ook aan de volgende kenmerken ?

 • HBO of secretariele/administratieve opleiding
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en ervaring in soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie. Affiniteit met vastgoed is een must.
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels in woord en schrift
 • Uitstekende beheersing van Outlook, Word, PowerPoint, Excel. Daarnaast is bekendheid met SharePoint een pré
 • Punctueel, pragmatisch, hands-on en sociaal vaardig
 • Denkt in oplossingen en kan goed het overzicht bewaren
 • Zelfstandig, maar ook een teamplayer
 • Minimaal 16 -20 uur in de week beschikbaar
 • Voelt zich thuis in een snel veranderende en ambitieuze omgeving
 • Je bent bereid met het openbaar vervoer te reizen (max. 45 minuten reistijd)

Department Profile

De mensen van Wereldhave delen een passie voor onroerend goed en retail. Wij geloven dat we een verschil kunnen maken in de wereld van winkelcentra en duurzame kantoren. We zijn gepassioneerd over ons werk, enthousiast en werken graag samen met getalenteerde en gedreven professionals.

De Nederlandse vastgoedportefeuille bestaat uit 16 winkelcentra. Daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissingscultuur typeren de teams. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie.

Wereldhave Nederland is met het hoofdkantoor gevestigd op Schiphol en hier werken 50 medewerkers.

What we offer

Werken bij Wereldhave betekent werken in een ambitieuze, dynamische omgeving. De cultuur is informeel, open en betrokken. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. 30 vakatiedagen en een premievrij pensioen.

Ons kantoor is gevestigd in het WTC Schiphol gebouw, een leuke plek om te werken en zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bovendien bevinden zich allerlei handige faciliteiten zich op Schiphol plaza. Wij bieden elke dag een gezonde gevarieerde lunch en vers fruit!

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en komen wij graag met je in contact. Stuur dan je CV en motivatiebrief. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met Saskia Davids.

Working at Wereldhave?

Look now for your job and become our colleague!

View our vacancies

Wereldhave uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.