header photo
header photo
Home > Careers Business Unit Assistant 32-40 p/wk

Business Unit Assistant 32-40 p/wk

Job description

Voor een van onze business units zijn wij op zoek naar een proactieve en gedreven Business Unit Assistant.
Je ondersteunt een van de vier business units die zich bezighoudt met alle activiteiten in 4 winkelcentra. Je hebt hierbij te maken met diverse disciplines; Business Unit Manager, Leasing Manager en Asset Management, Finance, Marketing, Maintenance en Legal. De business unit bestaat circa uit 8 medewerkers. Je bent een echte spin in het web, gewend een hectisch team te ondersteunen en zelfstandig werkzaamheden op te pakken. In deze rol heb je te maken met complex agendabeheer, een signalerende, coördinerende en proces bewakende rol ten aanzien van contractmanagement en de invoer en verwerking hiervan. Daarnaast voer je diverse (huur)administratieve en ondersteunde werkzaamheden uit binnen de 4 winkelcentra.

Requirements

Ben jij die representatieve, assertieve, pro actieve en sociale collega die wij zoeken en voldoe je ook aan de volgende kenmerken?

 • Minimaal 5-10 jaar relevante ervaring als team of management assistant bij meerdere organisaties het liefst binnen de vastgoed branche.
 • Een afgeronde management assistant opleiding en/of bijv NVM Makelaardij en Vastgoed opleiding
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende beheersing van Outlook, Word, PowerPoint, Excel. Daarnaast is bekendheid met SharePoint en SalesForce een pré
 • Minimaal 32-40 uur in de week beschikbaar
 • Je bent een sterke teamplayer
 • Je bent bereid met het openbaar vervoer te reizen

Department Profile

Wereldhave, aangenaam!
Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedbelegger die investeert in Full Service Centers die een beter dagelijks leven mogelijk maken voor iedereen. Een one-stop voor winkelen, vrije tijd, eten, gezondheid en andere dagelijkse behoeften, allemaal ondersteund door slimme digitale diensten. Door gemeenschappen te verrijken en het milieu te beschermen, hebben we een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen. Onze centra spelen een cruciale rol in hun omgeving in grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Wereldhave in Nederland
De Nederlandse vastgoedportefeuille bestaat uit vijftien Full Service Centers in de grote regionale steden; Amersfoort, Arnhem, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Etten-Leur, Hoofddorp, Maassluis, Heerhugowaard, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Tilburg en Roosendaal. Toonaangevende huurders zijn onder meer foodretailer Albert Heijn, modewinkels C&A en H&M. In 2019 bezochten 74,6 miljoen mensen onze centers in Nederland. Elk Full Service Center staat onder de dagelijkse verantwoordelijkheid van een centerteam. Daadkracht, korte lijnen en een snelle beslissingscultuur typeren de teams. Medewerkers hebben volop de kans en ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie.

Wereldhave Management Nederland is samen met het hoofdkantoor gevestigd op Schiphol. Bij Wereldhave Management Nederland werken ongeveer 50 medewerkers.

What we offer

 • Werken binnen een ambitieus, gedreven en jonge organisatie
 • Inspirerende werkplek op Schiphol WTC
 • Iedere dag een heerlijke en gezonde lunch
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een premievrij pensioen
 • 30 vakantiedagen
 • 50% vergoeding van je sportabonnement

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu. Heb je nog vragen over deze functie of over Wereldhave als werkgever? Bekijk onze carrièrepagina of neem contact op met Saskia Davids. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Make every day count!

Working at Wereldhave?

Look now for your job and become our colleague!

View our vacancies

Wereldhave uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.