Home > Team > Our colleagues > Daan Tesselhoff

Daan Tesselhoff

Bij Wereldhave werken de asset manager, technical manager, marketing manager, property accountant en leasing manager nauw samen om het maximale uit een winkelcentrum te halen. Daan Tesselhoff is sinds 2015 een van de leasing managers. Samen met zijn teamgenoten heeft hij Kronenburg en Presikhaaf onder zijn hoede.

De vastgoedsector is jou met de paplepel ingegoten?

Met twee oudere broers die in het vastgoed werken, hoorde ik er in mijn tienerjaren al veel over. Ik werd gegrepen door het enthousiasme waarmee zij vertelden over hun baan. Met name de veelzijdigheid en de concrete vraagstukken triggerden mij. En zo ben ik nummer drie van het gezin die in de vastgoedbranche is gaan werken. Toch is het niet zo dat we alle drie hetzelfde doen, daar is de sector veel te breed voor. Ik heb heel bewust gekozen voor een commerciële rol aan de voorkant. Waar het draait om deals maken, waar snel denken én doen van belang is, en waarbij teamwork en persoonlijk contact essentieel zijn.

Waarom zijn jij en Wereldhave zo’n goede match?

Wereldhave is een bedrijf met veel jonge mensen die zich allemaal voor de volle honderd procent inzetten om het allerbeste resultaat te behalen. Die bevlogenheid werkt enorm stimulerend! Verder hou ik van de vrijheid die ik krijg om mijn functie in te vullen. Mijn collega-leasing managers kunnen een soortgelijk eindpunt voor ogen hebben, maar er is veel eigen ruimte om te bepalen hoe je daar komt. Vrijheid betekent overigens geen vrijblijvendheid. Uiteindelijk gaat het er om dat je optimaal presteert; daar word je ook op aangesproken. En dat is goed, want daar leer je weer van!

De retailmarkt is aldoor in beweging. Hoe blijf jij goed aangehaakt?

De dynamiek van de markt is ongelooflijk boeiend, er gebeurt zó veel! Met alle kennis die Wereldhave in huis heeft en beslissingen die niet alleen de korte termijn, maar ook de lange termijn raken, spelen we hier steeds op in. Dagelijks ervaar ik hoe wij van toegevoegde waarde zijn voor onze huurders. Om op de hoogte te blijven, lees ik veel. En daarnaast heb ik het dagelijks met collega’s en relaties over wat er allemaal speelt in onze branche. De vastgoedwereld is klein, iedereen kent elkaar. Het kan zomaar gebeuren dat je overdag harde onderhandelingsgesprekken met elkaar voert en ’s avonds gezellig aan de bar staat. Dan gaan de gesprekken soms over de plannen voor het weekend, maar zeer zeker ook over ons vak. Het nuttige en het aangename lopen naadloos in elkaar over.

Het belangrijkste visitekaartje ben je zelf, zo kreeg je ooit als advies. Hoe ziet jouw kaartje eruit?

Ik blijf altijd bij mezelf en ga niet over grenzen heen. Het spel van onderhandelen en de beste deals binnenhalen, speel ik eerlijk. Door er vol in te gaan, met een winnaarsmentaliteit. Maar wel altijd op een voor iedereen zo prettig mogelijke manier. Niet omdat deze aanpak van me wordt verwacht, maar omdat dit nu eenmaal de aard van het beestje is. Ik wil mezelf altijd recht in de spiegel kunnen aankijken.

Hou je met die lange dagen nog wel tijd over voor andere dingen?

Zeker! Hard werken zit in mijn DNA, maar ik realiseer me maar al te goed dat zonder plezier en lol in je persoonlijke leven, je iets heel essentieels mist. Ook dát is trouwens een advies dat ik ooit eens kreeg en dat ik iedere dag weer ter harte neem. Zo maak ik als het even kan graag tochten op een sloep. Ideaal om helemaal tot rustig te komen, heerlijk!

Working at Wereldhave?

Look now for your job and become our colleague!

View our vacancies

Wereldhave Management Holding B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.